The Spirit of Wine is uw partner in Wijn.

Het ontstaan van horeca leverancier The Spirit of Wine

Als leerling van de Hotelschool liep ik als 18 jarige stage bij hotel, brasserie en restaurant Valuas te Venlo. Hier maakte ik kennis met de toenmalig eigenaar Marcel Swaghoven. Vanaf het eerste moment was er de juiste ‘klik’ met als gevolg dat wij elkaar nooit uit het oog verloren zijn. De passie van Marcel sloeg over naar mij en na een periode van 8 jaar buiten de horeca wilde ik mezelf weer begeven op de plekken waar mijn hart sneller van gaat kloppen, de horeca.

Op 1 december 2016 is The Spirit of Wine ingeschreven bij de KvK en wordt het vizier voornamelijk gericht op horeca en bedrijven.

Uw verwachtingen van uw leverancier.

Wat kunt u als klant verwachten? The Spirit of Wine streeft er naar om de beste kwaliteit tegen een concurrerend tarief in de markt te zetten.

Met een persoonlijke en meedenkende manier van werken is The Spirit of Wine op zoek naar partners voor de lange termijn. Geen snel gewin maar een eerlijke en betrouwbare leverancier zijn, dat is wat u van ons kunt verwachten.
 
Mocht u groot in willen kopen om kosten te drukken maar de ruimte niet beschikbaar hebben? Dan biedt The Spirit of Wine uitkomst. In onze opslagruimte kunnen wij uw voorraad plaatsen en beheren.

Bent u op zoek naar een exclusieve wijn of wilt u worden geholpen bij het samenstellen van uw wijnkaart? Geen enkel probleem, wij adviseren u graag op maat.

Onze kernwaarden.

  • Betrouwbaar.
  • Klantgericht.
  • Meedenkend.
  • Oplossingsgericht.
  • Loyaal.
  • Eerlijk.

Onze mooie wijnen snel en eenvoudig online bestellen.

Bent u klant bij The Spirit of Wine dan kunt u d.m.v. via deze link uw bestelling doorgeven. U komt dan op de bestelsite terecht waar uw tarieven zichtbaar zijn voor u. Bestellingen worden op een vooraf afgesproken dag geleverd. Tevens is er de mogelijkheid om uw bestelling af te halen. Heeft u nog wensen? Dan kunt u dit aangeven bij de notities bij het plaatsen van uw bestelling.